Samenwerkende VO-schoolbesturen in het Gooi
professionaliseringsplatform passend onderwijs professionaliseringsplatform

Optimaal onderwijs en ondersteuning bieden aan leerlingen die, structureel of tijdelijk, moeilijkheden ondervinden binnen het reguliere onderwijs.
Primair Onderwijs

 Uw groep 8-leerlingen maken aan het eind van dit schooljaar de overstap naar het voortgezet onderwijs. Wat wordt van u verwacht?

U kunt leerlingen uit groep 8 die mogelijk in aanmerking komen voor praktijkonderwijs bij het Onderwijsloket van Qinas aanmelden. Dit kunt u doen tot eind september middels het registratieformulier PAC - VO. De procedure voor de aanmelding voor praktijkonderwijs kunt u downloaden door op deze link te klikken.

Hebt u in groep 8 leerlingen die mogelijk in aanmerking komen voor vso? Meld ze dan tijdig aan bij het onderwijsloket van Qinas. Instemming van de ouders is vereist.

In de Gooi- en Vechtstreek is de ondersteuning opgebouwd als een piramide met drie lagen. De meeste leerlingen met ondersteuningsbehoeften hebben genoeg aan basisondersteuning. Een kleinere groep heeft extra ondersteuning nodig. En een nog kleinere groep speciale ondersteuning.

Hebt u vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan naar het onderwijsloket van Qinas.